Het is mogelijk om volledig naar wens een klantenformulier op te maken.

Je kan een volledig nieuw formulier opmaken naar wens OF je kan een standaardformulier aanpassen.

Ga naar instellingen > klantenformulieren

1. Opmaken nieuw formulier

Kies onderaan nieuw formulier toevoegen

Na kan je formulier naar wens gaan opbouwen

- benoem formulier

- kies welk invul veld je verkiest

- stel zelf de vragen op

- klik op toevoegen

Hieronder de uitleg van de soort invulveld je kan gebruiken

1. Rubriek = Hoofdtitel

2. Tekstveld = tekst 1 regel

3. Meerdere regels

4. Ja veld = vinkje

5. Keuzelijst = lijst antwoorden

6. Labelveld = enkel tekst, zonder vraagstelling

7. Fotocollectie = foto's die je kan toevoegen

8. Maak aantekening (op foto)

9. Handtekekening

_____________________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________

Ziehier nog eens het volledig voorbeeld van het resultaat formulier

2. aanpassen standaard formulier

Ga naar instellingen - klanten formulieren

klik op het formulier dat u wenst aan te passen

Nu kan je formulier gaan aanpassen naar wens.

Je kan blokken wissen / wijzigen / toevoegen

Tip: De blokken kan je verschuiven door op de groene knop te drukken en verslepen naar gewenste plaats.

Wil je het standaarformulier terug: klik dan op 'Reset formulier'

OPGELET: Wanneer je in een standaardformulier blokken/velden gaat verwijderen dan zal deze  NIET meer zichtbaar zijn in klantenformulieren die in het verleden zijn opgemaakt.

Enkel de velden van het aangepaste formulier worden nog getoond

_____________________________________________________________________________________________________

TIP

Je kan nu van de nieuwe of aangepaste formulieren ook digitale formulieren opmaken om te versturen naar de klant.

Hier de link met verdere uitleg hierover

https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002243235-opmaken-digitaal-formulier-om-te-versturen-via-mail-naar-klant-

https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002243254-verzenden-digitaal-formulier-via-mail-naar-klant-