Wens je de klantenreviews te tonen in je eigen website?  Dan kan dit via dit javascript systeem.

Dit kan enkel vanuit de webapp.

Voorwaarde is natuurlijk dat de klantenreview geactiveerd staat.

instellen van klantenreview kan nalezen in volgende link: https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002144817-klant-review-instellen

Om widget op te maken ga naar menu instellingen - website widgets - tabblad 'klant reviews'

Kopieer de widget en voeg deze toe op uw website

De reviews worden als volgt op uw website getoond