Het is mogelijk om klanten een mail te zenden met de vraag om een review en/of rating te laten invullen nadat ze een bezoek hebben gehad in het salon.

Deze mail naar de klant wordt een dag later verzonden na het klantbezoek.

De voorwaarde om een review mail als klant te ontvangen is dat er een kassabon is opgemaakt voor deze klant en dat de klant een email heeft.

Het klantreview systeem bestaat uit 3 delen :

• De mail configuratie waarin de review / mail voorzien is.
  • De mail dat de klant ontvangt waarin ze kunnen klikken om een rating  / review te geven.
  • De webApp pagina waar je de reviews kan raadplegen.

1. De mail configuratie waarin de review / mail voorzien is.

Ga in de webApp naar Instellingen > Mail instellingen > knopje "Review na klantbezoek"

Nieuwe parameters dat je in deze mail kan gebruiken zijn :

[RATING]  = toont het een rating foto in de mail waarop ze kunnen klikken op een review / rating uit te voeren. (moet aanwezig zijn)

[ONLINERES] = Hier wordt een link voorzien naar de online reservatiemodule met tekst : "Boek je volgende afspraak"

Je kan ook aangeven hoeveel weken je tussen 2 reviews laat.

2.De mail dat de klant ontvangt waarin ze kunnen klikken om een rating  / review te geven.

Hieronder zie je een voorbeeld hoe de mail eruit kan zien. (ingesteld via mail configuratie)

2.DwebApp pagina waar je de reviews kan raadplegen.

Ga in de webApp naar Rapporten > Klanten reviews.

Online zichtbaar : als je deze aanvinkt dan kan deze review worden getoond op je online reservatiemodule of website.

Indien er in de huidige week ook reviews zijn ontvangen dan kan je dit ook in het dashboard zien.

Bovenaan staat dan een knopje die dan doorlinkt naar de pagina van de klantreviews.

Als je "online" hebt aangevinkt dan komt deze review ook in de online reservatiemodule zichtbaar.