Heb je nog geen Mailchimp account?  Hier de uitleg hoe je deze kan aanvragen

https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002091699-mail-zenden-naar-alle-klanten-nieuwsbrief-via-mailchimp)

Heb je een Mailchimp account en heb je deze gelinkt aan Posworld dan kan je vanaf nu nieuwsbrieven versturen naar je klanten.

Log in bij mailchimp met je username en Password

Om een nieuwbrief op te stellen druk je op de knop 'Campaigns'

Klik op

- All campaigns

- Create campaign

Nu kan je kiezen welke 'campaign' je wilt opmaken.  In voorbeeldje gaan wij voor de 'regular email' kiezen om naar de klanten te versturen

Vul nu alle nu alle nodige blokken in.

klik op 'design mail' om de nieuwsbrief op te maken

Kies nu welke lay-out je verkiest.

(je kan kiezen uit 4 basis lay-outs of je kan uitbreiden naar andere lay-outs)

Nu kan je aan de slag om je nieuwsbrief op te maken

Om inhoud van de blokken aan te vullen / aan te passen klik je op het potloodje en krijg je rechts een scherm te zien om inhoud aan te passen

Rechts zie je blokken die je nog kan toevoegen aan je brief.

Klik erop - hou muis ingedrukt en versleep de blok naar je brief waar je deze wilt toevoegen.

Je kan zoveel blokken toevoegen als je zelf wenst.

Zoals je kan zien kan je verschillende soorten blokken toevoegen van foto's, tekst tot links

Eens je nieuwsbrief nu volledig is opgemaakt klik je rechtsboven op de knop 'continue'

Nu kan je eerst een test versturen naar je eigen (zie onder)

of je brief sturen naar je klanten (zie rechtsboven)

De nieuwsbrief blijft bewaard.

Je kan deze later gewoon aanpassen en terug versturen.