Voor nieuwsbrief communicatie maken wij gebruik van Mailchimp.

Dit is een externe mail provider waarbij je tot 2000 email adressen gratis mails kan sturen.

Maak een account op bij :  https://www.mailchimp.com

Eens je een account hebt opgemaakt, dan hebben we een API key nodig.

Dit is een kort stukje tekst die je dan in je Posworld account kan voorzien.

Video hoe je en API key kan opmaken :   klik hier

de api key ziet er ongeveer zo uit :  sfshqflkhieqsdqlqqkq-us8  (fictief voorbeeld)

Eens je deze hebt ga in Posworld webApp naar Instellingen > Mailchimp integratie

Doe dan het volgende :

• Vink aan : "Maichimp module inschakelen
  • Vul dan in het veld "Mailchimp API key" deze sleutel in
  • Klik op "Opslaan"

Wacht dan 1 uur en dan zullen alle klanten uit Posworld in Mailchimp zijn aangeleverd.

Vanaf nu zullen dan ook alle gewijzigd en nieuwe klanten met email automatisch worden aangeleverd in mailchimp.

Enkele video filmpjes hoe je een nieuwsbrief kan opmaken

https://www.youtube.com/watch?v=PSiIzvlPKPA

https://www.youtube.com/watch?v=6HVZu2aBXFM

https://www.youtube.com/watch?v=M_NM0EVKVso