Wilt u de dienst ook online aanbieden vink dan vakje online gebruiken aan.

Deze komen dan automatisch op je online reservatie te staan

OPGELET: Voor wie het flexmenu gebruikt komen deze niet automatisch online - wanneer je deze gebruikt moeten deze diensten nog in het flexmenu toegevoegd worden

Instellen van flexmenu staat uitgelegd in onderstaande link

https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002309424-flex-menu-online-reservatie

OPGELET: er moet ook steeds een medewerker toegekend worden aan de dienst om online te kunnen boeken.

zie online uitvoerbaar (ook bij gebruik flexmenu)

Ga naar menu dienst - product > diensten > klik wijzig bij gewenste dienst

- klik online uitvoerbaar

- duidt onderaan vakje aan 'online gebruiken'

- duidt aan welke medewerker deze dienst mag uitvoeren

- klik eerst op de RODE knop

- klik daarna op opslaan

TIP: U kunt eerst alle diensten opmaken en achteraf toekennen bij welke medewerkers die online geboekt kan worden

GA naar instellingen - medewerkers - wijzig

klik op online diensten

Vink aan welke diensten bij deze medewerker online geboekt kunnen worden.