Voer je soms behandelingen uit waarbij een vervolg / opvolg afspraak nodig is ?

Voorbeeld na plaatsen van wimperextensies is na 6 maand een opvolging nodig. In dit geval kan je nu een automatische  afspraak mail laten zenden binnen 6 maand.

(principe zoals je vb na 1 jaar een mail ontvangt van de tandarts voor opvolging / nieuwe controle..)

In Posworld kan je max 25 soorten opvolg afspraken mails instellen.

Hoe instellen ?

Ga in de webApp / pc versie naar Instellingen > Opvolg afspraken

Klik dan op de knop "Nieuwe opvolg afspraak instelling opmaken"

Instellingen per vervolg afspraak type :

• Mail zenden na (x weken) : geef aantal weken in die nodig is voor vervolgafspraak (6 maand  = ongeveer 6x 4 = 24 weken)
  • Omschrijving vervolg afspraak : voor u zelf om bij te houden over welke vervolg afspraak mail het gaat voor de klant.

Als je de vervolgafspraken heb ingesteld, log dan uit op het programma en log nadien terug in.

Hoe een opvolgafspraak mail toevoegen aan een klant ? https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002234176-opvolg-afspraak-toevoegen-bij-een-klant