Voorwaarden om een opvolgafspraak toe te voegen bij een klant

• Er moeten opvolg afspraak soorten beschikbaar zijn  (Instellingen > Opvolg afspraken)
  • Is enkel mogelijk via de webApp versie  https://app.posworld.be

Hoe een opvolg afspraak toevoegen ?

Ga naar een klant en onderaan in het klantbeheer zal je een knop zien "Opvolg afspraak"

Kies dan een opvolgafspraak uit de lijst.

Automatisch komt dan een kalender module zichtbaar en deze zal de datum tonen van opvolging (na x weken).

Deze datum kan je eventueel nog aanpassen naar een andere gewenste datum.

OPGELET: er moet min 2 dagen zitten tss opmaak opvolgafspraak en verzenddatum

(bv opvolgafspraak heb je opgemaakt op 01/09 - dan mag je verzenddatum pas vanaf 03/09 zetten)

Klik dan op "Voeg opvolgafspraak toe"

Nu is een vervolgafspraak opgemaakt en staat deze onderaan zichtbaar.

Indien gewenst kan je zo meerdere opvolgafspraak mails voorzien per klant.

Waar kan je de opvolg mail afspraken van je klanten raadplegen ?

• In dashboard bovenaan ga je een nieuwe knop hebben "Opvolg afspraken"
  • In Rapporten  heb je nu ook een nieuw rapport "Opvolg afspraken"