JUL 2021

Er is een nieuwe module in Posworld actief voor google synchronisatie.

Deze kan je instellen via  Instellingen > andere modules

Deze module gaat iedere 5 minuten afspraken opgemaakt in Posworld synchroniseren met Google agenda.

(Enkel lezen / wijzigen is niet toegelaten, dit moet vanuit Posworld gebeuren)

Hieronder de link met verdere uitleg

https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002234364-google-calendar-sync-one-way-

Hieronder zie je de werking via google youtube video:

https://www.youtube.com/watch?v=tKcOSaFm1IQ

Per medewerker wordt een kalender in google agenda opgemaak met calendernaam :  "Posworld " + naam medewerker.

OUDE werking  (synct enkele keren per dag)

Het is mogelijk om de agenda van Posworld te tonen in Google agenda.

Voor iedere medewerker / ruimte moet je een link voorzien in google agenda.

OPMERKING : GOOGLE SYNCT ENKELE KEREN / DAG, dus het kan zijn dat het enkele uren duurt alvorens de afspraken in google zichtbaar komen.

Hoe opzetten voor 1 medewerker:

- Ga in de webApp naar instellingen > medewerkers

- Kies een medewerker uit en klik op wijzig.

- In detail scherm ga je een iCal link zien. Kopieer deze link.

Ga dan naar google agenda op je pc / laptop

- Klik bij "Andere agenda's" en kies +

Kies "Add URL" en geef de URL in.

Ga dan met een browser op je toestel naar :  https://calendar.google.com/calendar/syncselect

Vink dan deze nieuwe agenda's aan dat je zopas hebt toegevoeg voor synchronisatie.

Nu gaat google enkele keren / dag deze afspraken ophalen.