Sinds Jul 2021 is het mogelijk om al je Posworld agenda's te syncen met google agenda.

Voor iedere agenda (medewerker / ruimte) in Posworld wordt in Google een Agenda opgemaakt.

Deze krijgt als naam : "Posworld " + naam medewerker.

Posworld gaat iedere 5 minuten alle afspraken die zijn opgemaakt doorsturen naar Google agenda.

Deze huidige werking is "one way" sync : er worden geen afspraken opgemaakt / gewijzigd / gewist in google teruggekoppeld naar Posworld.

Omwille van veiligheidsredenen laten we dit momenteel niet toe om via de google agenda afspraken in Posworld te wissen of aan te passen.

Dus je moet altijd vanuit je Posworld agenda werken.

Hoe opzetten ?

Ga naar instellingen > Andere modules > Google calendar integratie

Klik op activeer google agenda en kies dan je google account

Klik dan bij

• Afspraken bekijken en bewerken : TOESTAAN
  • Agenda's weergeven en bewerken : TOESTAAN

Klik vervolgens op

Klik op Toestaan.

Nadien krijg je de melding dat de goolge agenda is gekoppeld aan Posworld agenda.