Klik in de website module op 'detail' naast de pagina 'Welkom'

(voorbeeld van de website https://beautyleemberg.posworldsite.be)

Nu kan je banner kiezen - Deze wordt getoond op de hoofdpagina.

Optioneel kan je titel en eventueel wat extra tekst zetten.

Welkomsttekst + foto voorzien

Wanneer de online reservatie actief staat dan komt er op de website automatisch een 'boek online' knop.

De standaardtekst dit hierbij staat is: Reserveer nu je afspraak online.  Klik op BOEK ONLINE knop

Wil deze tekst aanpassen dan vul je bij reservatieblok een nieuwe tekst in.

Standaard zijn er 4 ronde blokjes voorzien op de hoofdpagina van de website waar je een foto kan in plaatsen.

Deze kan je eventueel gebruiken om je bepaalde behandelingen in de kijker te zetten.

Je kan ook verwijzen naar een pagina op de website door deze url toe te voegen.  Wanneer de klant op het ronde blokje klikt dan wordt deze direct verwezen naar de pagina waar eventueel meer info staat over deze behandeling.

Je hoeft niet alle ronde blokjes te tonen - je kan deze ook verbergen.