Wanneer je voor een website kiest van Posworld dan kan je deze volledig beheren vanuit je Posworld account.

Een voorbeeldje van een website kan je bekijken op https://beautyleemberg.posworldsite.be

Dit is ook het voorbeeldje die we gebruiken in het voorbeeldje.

Om de website op te maken.  Ga in menu naar 'website'.

We beginnen met het instellen van de algemene instellingen.

Klik naast 'algemene instellingen' op de grijze knop 'detail'

Rechts in het scherm komt de pagina tevoorschijn en kan je alle basisgegevens invullen:

- Adresgegevens

- Logo

- Themakleur

- Je social media links toevoegen

- voetnota's (in voorbeeldje hebben we openingsuren toegevoegd en een klein extra tekstje)

Bij de voetnota's kan je ook eventueel nog een foto toevoegen - klik op 'bestand kiezen' en voeg een foto toe vanuit je fotocollectie.