Via menu dienst-product hebben we de optie voorzien om snel aanpassingen te kunnen doen bij diensten en producten.

Zie tabblad 'snelle aanpassingen'

Er kunnen verschillende aanpassing gedaan worden:

- Product prijzen aanpassen

- Producten verwijderen

- Product voorraad instellen

- Diensten prijzen aanpassen

1. Product prijzen aanpassen

Kies gewenste categorie - eventueel kan je nog meer gedetailleerd gaan zoeken.  Vul dan vak product omschrijving in.

Doe je dit niet dan bekom je alle producten die onder deze categorie vallen.

Nu kan je ervoor kiezen om de prijzen aan te passen:

- in percentage

- in Euro verhogen

- Prijs in Euro aanpassen (overshrijven)

Je kan ook selecteren wat je wilt aanpassen:

- verkoopprijs

- aankoopprijs

- beide

Vul in met hoeveel je wilt verhogen (bv in onderstaand voorbeeld + 5 % op de verkoopprijs).

De prijzen worden automatisch verhoogd (zie laatste kolom).

Klik vervolgens op uitvoeren.  Is dat zo ok voor jou?  klik dan op de rode knop 'gegevens opslaan' en de prijzen zijn definitief aangepast.

2. Prodcuten verwijderen

Je kan heel snel producten verwijderen.  Je hoeft deze niet meer 1 per 1 te verwijderen.

Kies categorie

Duidt aan welke je wenst te verwijderen

Klik op de rode knop 'geselecteerde producten verwijderen

3. Product voorraad instellen

Je hebt een levering van producten binnen gekregen en je wilt snel de voorraad aanpassen.

Vul de gewenste kolommen in.

Klik op de rode knop 'product voorraad aanpassen'

4. Dienst prijzen aanpassen

Kies gewenste categorie + eventueel extra omschrijving om meer gedetailleerd te filteren

Pas verkoopprijs aan

Klik vervolgens op de rode knop 'gegevens opslaan'