In Posworld bestaat de mogelijkheid om vanuit het programma rechtstreeks een bestelling te plaatsen bij je leverancier.

Ga hiervoor naar menu 'voorraad' en klik op bestellingen.

Kies leverancier (die je eerder hebt opgemaakt in Posworld)

Voeg nu de producten toe die je wenst te bestellen.  Klik vervolgens op 'mail naar leverancier' of print pdf en stuur die zo door naar de leverancier.  En klik vervolgens op 'opslaan'.

Deze bestelling is nu verstuurd naar je leverancier.  De status staat nu voorlopig op 'OPEN'

Wanneer de producten zijn geleverd dan kan je nu via deze bestelling na controle van de producten deze toevoegen aan je voorraad.

Ga naar de bestelling -klik op wijzig.

Klik op producten ontvangen.

Nu zie je de lijst van de bestelde producten.

Vul nu het aantal in dat je hebt ontvangen (dit ter controle dat het aantal klopt met de effectief geleverde producten)

Klik op order afsluiten.

Klik vervolgens op de knop 'opslaan'.

Er komt nu pop-up te voorschijn of je zeker bent dat je order wilt afsluiten en de producten toevoegen aan je voorraad.

Klik op 'ja'

Dan wordt de voorraad automatisch aangepast.

De status van de bestelling komt nu op 'afgesloten' te staan.