Plaats automatisch een last-minute knopje op Facebook via de agenda.

Klik op de vrije plaats die je wilt aanbieden op FB.

Klik onderaan op de knop FB LastM.

Je bekomt volgende pop-up.

Je kan eventueel in het vakje 'Detail' nog wat extra tekst plaatsen.

Je kan optioneel categorie aanduiden - op de FB pagina zal dan de foto van deze categorie verschijnen.

Klik 'plaats of facebook'

OPGELET: foto moet grootte 600 PX op 600 PX zijn.

Kies je geen categorie dan wordt er een standaard foto getoond.

Je komt automatisch op je facebook pagina om een berichtje op te maken.

Eventueel kan je nu nog wat extra tekst toevoegen en klik vervolgens op 'Delen'

Het berichtje komt op je FB pagina te staan, met automatisch de link naar je online reservatie

Ter info hieronder voorbeeld van de standaardfoto die genomen wordt wanneer je geen categorie aanduidt