Stel je hebt op de online reservatie ingesteld om met voorschotten te werken.

De klant boekt verschillende behandelingen in op verschillende data.  Alle voorschotten worden bij klantsaldo bewaart.

Bv klant heeft voor 90 Euro aan voorschotten betaald.

De klant komt nu in het salon voor de eerste geboekte behandeling en je wilt deze nu afrekenen.

Ticket staat nu op negatief.

Er zijn nu 2 opties.

1. klik gewoon op de knop betaal en het systeem zal zelf vragen of het resterend bedrag mag toegevoegd worden aan het klantsaldo.

2. pas manueel het bedrag van voorschot eerst aan (mss is voor deze behandeling slechts 20 Euro voorschot gevraagd online en wil je dat ook zo afrekenen.

Klik op knopje wijzig en pas bedrag aan en klik op knop wijzig

Bedrag in ticket wordt aangepast.

Er wordt 20 Euro van voorschot genomen, de rest wordt door klant betaald.

Deze klant heeft dus 20 Euro klantsaldo gebruikt van de 90 Euro die bij deze klant gereserveerd stond.

Er blijft nu nog 70 Euro klantsaldo bij deze klant staan die je kan gebruiken voor volgende behandelingen af te rekenen.