Je kan ervoor kiezen of een klant een gemaakte afspraak zelf mag annuleren of verplaatsen.

Wanneer je annuleren of verplaatsen wilt toelaten ga dan eerst naar instellingen - mail instellingen - zie knop 'mail mijn afspraken'

Opgelet: de functie afspraken verplaatsen is enkel van toepassing als je ook de online reservatie gebruikt.

De functie annuleren kan je altijd instellen (zowel met online reservatie of bij beheer eigen agenda)

En vink uit 'laat verwijderen niet toe'

Wanneer vinkje uit staat kan er geannuleerd of verplaatst worden

Staat vinkje aan dan kan er niet geannuleerd of verplaatst worden

Wanneer een klant een afspraak wilt verwijderen of verplaatsen kan dit via de bevestigingsmail die hij heeft ontvangen waar de link staat [MIJNAFSPRAKENLINK]

Of de klant kan via de online reservatie zijn afspraken opvragen via de knop 'mijn afspraken'

Hij krijgt dan een mail met alle toekomstige afspraken

Wanneer de klant klikt op de link dan krijgt hij volgende pagina te zien.

Klant kan afspraak annuleren of verplaatsen.

De klant krijgt een mail met de nieuwe afspraak.

Ook jij krijgt een mail dat een afspraak verzet of geannuleerd is.

opgelet dit kan enkel binnen de periode die jij hebt aangeduid bij algemene instellingen online reservatie.

Wanneer de klant na deze periode zou willen annuleren of verplaatsen dan zal dit niet meer lukken.

Ter info: wanneer er een voorschot betaald geweest is dan wordt het voorschot gewoon mee verzet met de afspraak.