Via de agenda kan je een behandeling of product toevoegen zodat bij het afrekenen deze ook direct bij de juiste medewerker op het kassaticket komt te staan.

Klik op gewenste afspraak in de agenda.

Klik op de knop 'extra's'

- kies een extra dienst of product

- kies medewerker

- klik op toevoegen

- klik sluit

Dit product is nu toegevoegd aan deze klant

Wanneer je klant nu wilt afrekenen zal er op het kassaticket een regel 'extra's' staan met de toegevoegde behandelingen of producten.

Ook de medewerker dit het product heeft toegevoegd staat aangeduid in ticket - de omzet wordt bij deze medewerker geboekt.

Opgelet: wanneer je de regel 'extra's' zou verwijderen, maar wel product of behandeling op ticket laat staan dan zal dit bij klant worden bewaard en volgende keer terug op ticket komen te staan.  De extra's worden namelijk op klantniveau gezet.