Je kan verschillende afspraken van verschillende klanten op 1 ticket afrekenen.

Bv man en vrouw - ouder en kind, ....

Dit kan enkel wanneer je de afspraak vanuit de agenda afrekent:

Ga naar agenda en klik gewenste afspraak aan en klik op de knop 'reken klant af'

Kassaticket komt nu in kassascherm te staan.

Laat deze staan en ga nu terug naar de agenda en klik op de afspraak die je samen wilt bovenstaande wilt afrekenen en klik op 'reken klant af'

Er komt nu een pop-up met de vraag of je deze wilt toevoegen aan huidig ticket - klik ja

Op kassaticket zie je nu beide klanten staan.

Bovenaan de naam van de eerste klant + behandelingen

Daarna de naam van de andere klant + behandelingen

Je kan nu het kassaticket afrekenen

OPGELET:

De registratie van het kassaticket staat ALTIJD bij de eerste klant die je gekozen hebt.

Ter info: Je kan ook meer dan 2 klanten koppelen (eigenlijk zoveel je zelf wenst)