Wanneer er geen vrije plaats meer is in je agenda kan je de klanten op een wachtlijst plaatsen.

Je kan deze zelf toevoegen of de klant kan zich via de online reservatie op de wachtlijst plaatsen.

Deze functie is enkel beschikbaar in de webapp versie https://app.posworld.be

1. Zelf een klant op de wachtlijst plaatsen

- Ga naar menu 'agenda'

- klik op icoontje wachtlijst of klik op de knop agenda en kies wachtlijst

- klik op de knop 'nieuw' om een klant toe te voegen aan de wachtlijst

- kies klant

- duidt aan op welke dag/periode je de klant op de wachtlijst wilt zetten

Bv huidige week (27 maart) - voorkeur voormiddag of namiddag - welke dagen klant deze week eventueel kan komen (bv ma - di - woe)

- noteer ook in de notitie voor welke behandeling ze willen komen

De klant staat is nu op de wachtlijst toegevoegd.

Wanneer er plaatsje vrijkomt in je agenda kan je de wachtlijst raadplegen en klant verwittigen.

(donkerste blauw = huidige dag / lichter blauw = geselecteerde week in agenda / wit = andere weken)

2.  Klant kan zich via online reservatie op de wachtlijst plaatsen

Om deze functie te activeren op de online reservatiemodule ga in de webApp naar:

Instellingen / Online reservatie / Algemeen /  vink aan 'Wachtlijst tonen in online agenda'

De klant duidt eerst op de online reservatie de gewenste behandeling aan.

Wanneer er geen plaats is op de gewenste dag dan kunnen zij zich zelf op de wachtlijst plaatsen.

- klant kan nu aanduiden (in de week waarin ze op de online agenda stonden) welke dagen ze zichzelf op de wachtlijst willen zetten.

- klik 'voeg toe aan wachtlijst'

De klant is nu automatisch toegevoegd aan je wachtlijst met vermelding van de gewenste behandeling.

Wanneer er plaatsje vrijkomt in je agenda kan je de wachtlijst raadplegen en klant verwittigen.