Jammer genoeg gebeurt het wel eens dat een klant niet komt opdagen voor een afspraak.

Je kan deze dan in de agenda aanduiden als 'no-show' en eventueel automatisch een no-show mail versturen naar de klant (mail versturen enkel beschikbaar in webapp versie)

- klik op de afspraak in de agenda

- klik op knop 'no show'

- volgende pop-up komt tevoorschijn.  Wanneer er een emailadres gekend is van deze persoon dan kan je eventueel aanduiden dat je direct een no-show mail wilt versturen naar deze klant.

Deze mail kan je opmaken naar eigen wens.  Je kan hier eventueel een vast bedrag vragen of een % van de geboekte behandeling (zie instellingen - mail instellingen - no-show mail)

In de agenda staat afspraak nu gemarkeerd als 'no-show'

De no-show mail kan je opmaken via 'instellingen - mail instelling - zie 'no-show mail

In bovenstaand voorbeeld wordt een % van de behandeling gevraagd.

Je kan natuurlijk ook de mail aanpassen en eventueel een vast bedrag vragen.