In Posworld hebben we een extra optionele module (bovenop de all-in formule) waarbij je workshops kan opmaken in de agenda en deze ook eventueel online te laten boeken.

Heb je interesse in deze module contacteer ons dan om deze module te activeren op je account.

Ga naar de webapp (https://app.posworld.be)  - links in de menubalk zie je extra knop 'workshop' verschijnen.

Wil je deze ook online laten inboeken dan is het belangrijk om deze onder een bepaalde categorie te plaatsen.

Ter info: Je kan slechts 1 categorie kiezen waaronder ALLE workshops komen te staan.  Je kan dus niet 1 workshop onder cat A plaatsen en een andere onder cat B.

Wij raden aan om en aparte categorie dienst 'WORKSHOPS' op te maken (via menu dienst-prod).

Zo verkrijg je online een aparte rubriek waar alle workshops staan gecentraliseerd.

Klik op tandwieltje en kies onder welke categorie

Hoe ga je te werk om een nieuwe workshop op te maken:

- klik op knop 'voeg een nieuwe workshop toe'

- benoem de workshop

- vul datum en tijd in

- vul duurtijd in

- kies medewerker

- max aantal deelnemers

- klik onderaan pagina op groene knop 'OPSLAAN'

Wil je deze ook online laten boeken?  Vul dan ook onderste blok aan:

- vinkje 'workshop kan online geboekt worden'

- eventueel het vragen van een voorschot (hiervoor moet je mollie account hebben)

- bedrag van de workshop

- eventueel extra info

- eventueel extra info bij het versturen van de bevestigingsmail online

- klik onderaan pagina op groene knop 'OPSLAAN'

Deze is nu zichtbaar in de agenda

Alsook online