Je kan van producten een combi pakket opmaken zodat je deze makkelijk in de kassa kan afrekenen.

Op die manier hoef je de producten niet afzonderlijk aan te tikken in de kassa.

Dit kan handig zijn bv tijdens de kerstperiode om cadeau pakketjes samen te stellen en aan te bieden in je salon.

Opgelet deze functie is enkel beschikbaar op de WebApp (niet op de app voor Iphone en Ipad)

1. Hoe een combi pakket opmaken

Ga naar menu dienst-prod > combi pakketten > klik nieuw om een pakket op te maken

- geef pakket een naam

- kies categorie waaronder je deze wilt hangen (waar je deze makkelijk in je kassascherm kan terugvinden - vandaar bij mij de categorie 'PAKKET'

- klik voeg nieuw item toe

Kies nu uit je lijst welke producten je wilt in dit pakket voorzien

Nu zie je welke producten dit pakket bevat.

Je ziet onderaan de totaalprijs van dit pakket.   Dit is ook de prijs dat in de kassa afgerekend zal worden.

Indien je een andere/lagere prijs (promotieprijs) aan dit pakket wilt toekennen dan vul je het vakje prijs in.

Dan wordt de korting ook automatisch in de kassa verrekend.

2. Hoe afrekenen in kassa?

Ga naar menu 'kassa' en kies bovenaan voor 'producten' en klik op knop pakket (= categorie waaronder je het pakket hebt gehangen)

Nu verschijnen de pakketten die je hebt opgemaakt.

Je ziet dat er bij pakket manicure geen prijs staat - is gewoon totaal bedrag van je producten.

Bij pakket pedicure staat er wel een prijs - hier heb je een promotieprijs ingesteld bij het opmaken van het pakket en zal deze korting ook direct verrekend worden.

Nu kan je gewoon verder afreken door onderaan op 'betaal' te klikken.

De voorraad van de producten wordt ook automatisch bij verkoop aangepast.

Opmerking: Je kan ook een combi pakket opmaken van diensten + producten.  Deze pakketten kunnen NIET op de online reservatie gezet worden.