Betaalt de klant het abonnement niet in 1 keer dan kan je gebruik maken van het klantenkrediet'

Stel: de klant betaalt 100 Euro en volgende keer de rest.

- Ga naar kassa

- selecteer klant

- kies abonnement bv cryo

- reken nu af 100 Euro bv met kaart - 100 Euro klantenkrediet

opmerking: vergeet nu niet het abonnement toe te kennen aan de klant  https://posworld.freshdesk.com/a/solutions/articles/44002377275)

Van zodra je een afspraak opmaakt in agenda op naam van deze klant kan je zien dat zij nog een stuk moeten betalen.

Je kan nu volgende keer terug een stuk van het abonnement laten betalen.

Klik op de afspraak in de agenda - klik 'reken klant af'

Automatisch komt dit in kassascherm terecht.

Betaalt klant volledig resterend bedrag - kies dan gewoon de betaalwijze en reken af

Betaalt de klant terug een stukje van resterend bedrag dan reken je terug af adh van 2 betaalmethodes:

bv 50 Euro bancontact / 50 Euro klantkrediet

Volgende keer zal je zien dat klant nog 50 Euro moet betalen