Wens je de prijslijst te tonen in je eigen website? dan kan je dit via dit javascript systeem.

Dit kan enkel vanuit de webapp.

Ga naar menu instellingen - website widgets - tabblad dienst en product lijst

- Duidt nu aan welke soort lijst je wilt tonen (online diensten - alle diensten - producten)

- Duidt aan welke categorieën je wilt tonen (indien je geen enkele categorie aanduidt dan zullen ALLE getoond worden)

- Duidt aan welke info je eventueel wilt verbergen

Klik vervolgens op de de knop 'genereer Javascript widget'.

De widget wordt automatisch opgemaakt.

Je kan deze nu makkelijk kopiëren en op uw website toevoegen

Dit wordt nu als volgt op uw website getoond