NIEUW vanaf 01/06/2022

Je kan in Posworld heel flexibel je uurrooster  instellen.

Je kan kiezen je uurrooster wekelijks hetzelfde in te stellen, maar je kan ook per meerdere weken instellen (per 2, 3,4,... weken)

Bv Op maandag ben je geopend om de 2 weken en dit tot eind december.  De andere dagen van de week van je wekelijks geopend.

Ga naar menu instellingen > medewerkers

Klik bij uw naam op 'wijzig'

Klik op 'uurrooster'

We beginnen in ons voorbeeld om di - woe - do en vrijdag / wekelijks hetzelfde in te vullen

- Klik '+werkuur'

- duidt gewenste werkdagen aan + begin en eind uur

- duidt interval aan

- klik ja

We gaan nu de maandag toevoegen / 2 wekelijks werken

- klik '+werkuur'

- duidt gewenste dag aan

- duidt interval aan - bv iedere 2 weken

- duidt begindatum aan - OPGELET: NEEM ALS BEGINDATUM STEEDS DE MAANDAG IN DE WEEK DAT JE HET SCHEMA WILT LATEN INGAAN

- duidt einddatum aan

(opmerking: wanneer je vinkje 'stopt op datum' niet aanvinkt dan komt het onbeperkt in je agenda te staan)

- klik ja

Je ziet nu in je uurrooster een overzicht hoe je alles hebt ingesteld.

In de agenda worden die uren nu ook zo zichtbaar.