Wens je de agenda van Posworld te zien in de Outlook agenda dan ga je als volgt te werk

Opgelet: In outlook zal je enkel Posworld kunnen raadplegen, maar geen wijzigingen doen.

Alle wijzigingen dienen in Posworld te gebeuren.

(indien je toch een afspraak verschoven hebt of aangepast in outlook dan zal deze automatisch terug op de originele afspraak komen te staan zoals in Posworld)

Klik onderaan in je mailsysteem op het icoontje van de kalender

- Klik op rechtermuisknop bij 'Mijn agenda's'

- agenda toevoegen

- van internet

Nu krijg je volgende pop-up.

De gegevens die je in bovenstaand kader moet invullen kan je terugvinden op Posworld.

- instellingen

- medewerkers

- klik wijzig bij de medewerker waarvan je de agenda wilt toevoegen.

- kopieer de 'icall'

Outlook vraagt bevestiging

Klik JA

De Posworld agenda is nu toegevoegd aan je outlook