Bij de online reservatie is het mogelijk om een externe url link te voorzien.  Dit kan per behandeling/dienst ingesteld worden.

Dit kan gebruikt worden om eventueel een uitgebreide uitleg te geven over een bepaalde behandeling / dienst of om eventueel de klant een toestemmingsformulier te laten lezen.

Bijvoorbeeld: U biedt de behandeling laserontharing aan, maar hiervoor moeten de klanten akkoord gaan met de voorwaarden in het toestemmingsformulier (dit formulier is bv terug te vinden op jouw website).

Formaat opmaak :  [url:#TEKST LINK#]#URL website#[/url]

Onderstel volgende voorbeeld :

Url website is : https://www.naamvanjouwwebsite.be

Tekst te gebruiken :  klik hier

Hoe opzetten:

- ga naar de gewenste dienst

- klik wijzig

- typ bij extra info dienst je gewenste tekst + de externe link waar het document te lezen is (link bv naar jouw website)

[url: klik hier] https://www.naamvanjouwwebsite.be[url/]

(bijvoorbeeld:  [url: klik hier] https://www.posworld.be[url/])

Bij de online reservatie zal de klant nu het volgende te zien krijgen.