Het is mogelijk om randapparatuur te gebruiken op een MAC pc. Hiervoor moet een module geïnstalleerd worden. Deze module zorgt dan dat er communicatie is tussen Posworld en deze randapparatuur.

Volgende randapparatuur is mogelijk:

• Kassabonprinter (STAR of EPSON)
  • eID kaartlezer (vookeur VASCO digipass)
  • Barcode scanner
  • Kassa lade

Belangrijk : om met randapparatuur te werken moet u Google Chrome gebruiken in plaats van Safari

Procedure installatie randapparatuur :

• Programma downloaden
  • Plaats dit programma op je bureaublad
  • Open het programma -> geef aan dat je het programma vertrouwd
  • Programma staat dan bovenaan (P) en kies dan de printer en/of eID reader.

Deze toepassing moet op bovenaan in de balk zichtbaar zijn.

Indien je een kassabonprinter wenst te installeren, zorg dan dat de printer drivers reeds geïnstalleerd zijn zodat deze printer wordt herkend door het systeem.

Opzetten :

Download de toepassing (link) dat u via mail van ons hebt ontvangen.

Open deze in finder

Ga naar de toepassing in finder , klik op het mapje van Posworld zodat je dan rechts de toepassing ziet staan.  "PosworldDevice"

Klik nu op "PosworldDevice" en kies "Kopieer", nu mag je deze toepassing kopieren naar je bureaublad

Probeer deze nu op te starten. Nu ga je een melding krijgen dat de toepassing is gedownload maar niet kan opgestart worden omdat de toepassing niet is gedownload via de app store maar via de site van Posworld.

Ga nu in je Apple pc naar "Instellingen" (grijs blokje met tandwiel) en kies "Beveiliging en privacy" en kies "Open toch" in tabblad "Algemeen"

Nu wordt de toepassing opgestart en kan je deze bovenaan in de balk zien.

Klik vervolgens op "P" en klik dan op "Instellingen".