Wens je bepaalde dagen/tijden voor een langere periode te blokkeren dan kan je dit ook via een notitie in de agenda.

In onderstaand voorbeeld gaan we de agenda blokkeren voor een periode van aantal dagen.

Hoe opzetten?

Maak notitie in de agenda en klik op knop 'terugkerende afspraak instellen'

Geef nu het schema in wanneer deze notitie steeds in de agenda moet gezet worden.

(In ons voorbeeld gaan we de notitie laten terugkeren 'alle werkdagen')

De notities komen nu in de agenda

een terugkerende notitie is te herkennen aan het cirkel icoontje