In Posworld bestaat de mogelijkheid om uw eigen abonnementen naar wens op te maken

Om een nieuw abonnement op te maken ga naar instellingen - abonnementen - klik op knop 'nieuw abonnement toevoegen'

Benoem nu je abonnement

Stel duurtijd in

Stel aantal beurten in

Abonnement opslaan

Het abonnement is nu opgemaakt.

Hoe je een abonnement toevoegt aan een klant kan je nalezen in onderstaande link:

https://posworld.freshdesk.com/a/solutions/articles/44002377275

Hoe je een abonnement afrekent in de kassa kan je nalezen in onderstaande link:

https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002377176-abonnement-verkopen-volledig-bedrag-wordt-betaald-