Wens je de agenda van een medewerker in Posworld zien in een eigen calender of op je prive calender van iphone/ipad ?

Dit is mogelijk via een iCal abonnement (subscription).

De iCal subscriptie link kan je ophalen via de Webapp : https://app.posworld.be

Login met dezelfde login gegevens als van de app.

Ga dan naar Instellingen > Medewerkers > kies een medewerker uit en kies dan iCal.

Kopieer deze iCal link.

(Deze heeft vb als link : https://app.posworld.be/apidata/events/events/calendar/naam@posworld_dfkjdsgkljdslkjgdjsgirsss)

Start nu Agenda op op je Mac book / Pc.

Klik in het menu op "Nieuwe agenda abonnement"

Geef nu de iCal link in hierboven

Klik dan op "Abonneer"

Nu is heb je een abonnement toegevoegd en kan je dus deze afspraken zien die zijn opgemaakt in Posworld.

(Enkel lezen / wijzigen is niet toegelaten, dit moet vanuit Posworld gebeuren)