Hiermee kan je tijdelijk een bon opmaken en deze bewaren om dan verder op een later tijdstip verder af te werken.

Dit kan bv gebruikt worden als je meerdere behandelingen uitvoert bij een klant en je wilt deze reeds gaan bijhouden op een ticket.

Dit kan bv ook gebruikt worden wanneer een klant niet voldoende geld bij zich heeft en geen andere betaalmethode mogelijk is.

Klant moet even naar de bank om geld af te halen dan kan je kassaticket even in de wacht zetten totdat klant terugkomt.

Dit kan bv ook gebruikt worden wanneer een klant belt en vraagt om een product aan te kant te zetten om later te komen ophalen.

Zo kan je kassaticket reeds opmaken en makkelijk terug op te vragen wanneer klant bestelling komt ophalen.

De voorraad wordt ook automatisch reeds aangepast.

Hoe ga je te werk

- ga naar kassa en maak kassaticket op

- klik vervolgens op het icoontje 'kaartje'

- De wachtbon is nu opgemaakt

Hoe vraag ik wachtbon nu terug op?

Wanneer er GEEN behandelingen / producten staan in het kassabonscherm rechts en je klikt dan op de wachtbon knop dan wordt de lijst getoond met alle wachtbonnen in.

(Wanneer er 1 of meerdere items staan rechts in het kassagedeelte (dus je hebt al een dienst of product gekozen) dan en je klikt op de wachtbon knop, dan gaat het systeem deze informatie bewaren als een wachtbon. )

Klik op 'neem wachtbon' en deze komt terug als kassaticket

Nu kan u het kassaticket afrekenenen

Tip :

Indien een klant een offerte wenst voor een reeks behandelingen dan kan je dit ook afprinten zonder dat je een kassabon moet opmaken.

1. Maak de kassabon op
  2. In plaats van op afrekenen te klikken klik op Wachtbon "+" knop
  3. Nu staat de bon in wacht
  4. Klik nogmaals op de wachtbon knop, nu krijg je alle wachtbonnen
  5. Kies dan de bon uit die je wenst af te printen en kik dan op "Print offerte