De widget is bedoelt voor klanten die een eigen website hebben en die op hun site knoppen wensen te tonen.

• Knop voor online boeken
  • Knop voor webshop  (indien webshopmodule actief)

De widget ziet de dan als volgt uit op je site :

De widget  heeft volgende instellingen :

• Kleur (is in te stellen online reservatie / Layout site / Themakleur)
  • Positie van de widget:
    • Links boven
    • Links onder
    • Rechts boven
    • Rechts onder

Aan de hand van de instellingen dan krijg je een javascript code te zien zoals  (fictief voorbeeld):

<script src="https://widget.posworld.be/static/widget/posworldwidget.js?reserv=1&webshop=1&urlres=reservatie.posworld.be&urlshop=mijnwinkel.posworld.be&loc=1&layout=0&color=aac47d"></script>

Volgende parameters zijn mogelijk:

• color = kleur van widget achtergrond (RGB , zonder #)
  • layout = 0 (ronde knoppen) of 1 (afgerond)
  • offsetx = uitlijning x as
  • offsety = uitlijning y as

Extra info uitlijning :

• Extra offset Y : hiermee wordt de widget wat naar beneden / boven geplaatst (vb omdat er achter de widget een knop staat) :   variabele =   offsety
  • Extra offset X : hiermee wordt de widget naar links / rechts verplaatst  : variabele = offsetx

onderstel je wenst de widget met 100px doen zakken.

Voeg dan toe :   &offsety=100

Deze wordt dan :

<script src="https://widget.posworld.be/static/widget/posworldwidget.js?reserv=1&webshop=1&urlres=reservatie.posworld.be&urlshop=mijnwinkel.posworld.be&loc=1&color=aac47d&offsety=100"></script>

onderstel je wenst de widget met 30px naar links.

Voeg dan toe :   &offsetx=30

Er zijn momenteel 2 soorten layouts mogelijk nl layout=0  (standaard)  of layout=1

Layout = 0

Layout = 1

De javascript code kan je nu toevoegen aan aan je website.

Enkele voorbeelden van populaire website systemen :

Help functie toevoegen widget in JIMDO website :

https://help.jimdo.com/hc/nl/articles/115005947286-Hoe-plaats-ik-een-widget-

Help functie toevoegen widget in WIX site :

https://help.wixanswers.com/kb/en/article/installing-a-widget-on-your-wix-site

Help functie toevoegen widget in WORDPRESS website :

https://nl.wordpress.org/plugins/insert-headers-and-footers/

Voeg de rubriek toe bij "script in footer"

Heb je een andere website en lukt het niet ? contacteer ons en wij helpen u graag.