Vanuit menu klanten kunt u digitale formulieren verzenden zodat de klant vooraf bepaalde gegevens invult.

Opgelet: Om gebruik te kunnen maken van deze functie hoef je eerst digitale formulieren op te maken (zie rubriek opmaken digitale formulieren https://posworld.freshdesk.com/a/solutions/articles/44002243235 )

Klik op gewenste klant

Klik op gewenst formulier die u wilt versturen.

Klik op mail invulformulier naar klant

Nu krijgt de klant een mail met daarin een link.

Via deze link kunnen ze dan het formulier invullen.

Voorbeeld mail die gezonden wordt naar de klant :

https://posworld.freshdesk.com/support/solutions/articles/44002243254-verzenden-digitaal-formulier

Eens ze het formulier hebben ingevuld dan wordt deze toegevoegd aan formulier in de app.