Voorwaarden om een opvolgafspraak toe te voegen bij een klant

• Er moeten opvolg afspraak soorten beschikbaar zijn  (Instellingen > Opvolg afspraken)
  • Is enkel mogelijk via de webApp versie  https://app.posworld.be

Hoe een opvolg afspraak toevoegen ?

Ga naar klanten

klik op opvolg afspraken

klik rechtsbovenaan op de knop + om een opvolgafspraak toe te voegen

Klik op de gewenste opvolg afspraak en klik op voeg toe.

Je ziet nu de opvolg afspraak in de lijst verschijnen en datum wanneer deze mail verstuurd zal worden naar de klant.

OPGELET: er moet min 2 dagen zitten tss opmaak opvolgafspraak en verzenddatum

(bv opvolgafspraak heb je opgemaakt op 01/09 - dan mag je verzenddatum pas vanaf 03/09 zetten)

Ja kan ook steeds een opvolg afspraak verwijderen.

Swip naar links en klik op de knop verwijder.