Bij het opmaken van de diensten is het belangrijk om eerst 'hoofdcategorieën aan te maken > categorie dienst.

Daarna kunnen we de diensten bij de correcte categorie plaatsen.

Deze zullen dan ook online en in de kassa per categorie onderverdeeld zijn.

Om een nieuwe categorie aan te maken klik op de groene knop

Vul de naam van uw categorie aan.

U kunt ook een foto uploaden die dan zichtbaar wordt op de online reservatie

Klik opslaan

De categorie is nu opgemaakt

Nu kunnen de diensten/behandelingen opgemaakt worden

Om een nieuwe dienst aan te maken klik op de groene knop

-  vul de naam van de dienst aan

-  kies onder welke categorie deze moet komen (wordt dan in kassa en online reservatie zo geplaatst)

-  vul prijs in

-  vul de inwerktijd aan

-  klik op opslaan

De dienst/behandeling is nu aangemaakt