Bij het opmaken van de diensten is het belangrijk om eerst 'hoofdcategorieën aan te maken > categorie dienst.

Daarna kunnen we de diensten bij de correcte categorie plaatsen.

Deze zullen dan ook online en in de kassa per categorie onderverdeeld zijn.

1. Opmaken van categorieën

Je kan een hoofdcategorie aanmaken alsook een subcategorie.

Om een nieuwe hoofdcategorie aan te maken klik op de groene knop

Vul de naam van uw categorie aan.

U kunt ook een foto uploaden die dan zichtbaar wordt op de online reservatie

Klik opslaan

De hoofdcategorie is nu opgemaakt.

Om een subcategorie op te maken gaan we als volgt te werk:

- klik op de groene plus

- geef een naam

- kies onder welke hoofdcategorie deze komt te staan

- voeg eventueel foto toe (zichtbaar op de online reservatie)

Je kan nu zien dat deze hoofdcategorie ook een subcategorie heeft

2. Opmaken van diensten/behandelingen

Nu kunnen de diensten/behandelingen opgemaakt worden

Om een nieuwe dienst aan te maken klik op de groene knop

-  vul de naam van de dienst aan

-  kies onder welke categorie deze moet komen (wordt dan in kassa en online reservatie zo geplaatst)

-  vul prijs in

-  vul de inwerktijd aan

-  klik op opslaan

De dienst/behandeling is nu aangemaakt