In de kassa geef de diensten / producten in en scan de waardebon in (of geef deze manueel in bovenaan in het zoekveld)

Nu zie je dat de totale waarde van de kassabon negatief is, omdat de waardebon groter is dan de totale waarde van de kassabon.

Optie 1

We gaan nu gewoon een nieuwe waardebon opmaken voor restbedrag om mee te geven aan de klant.

Klik op de knop betaal - er komt een pop-up met de vraag om een nieuwe waardebon op te maken van resterend bedrag.

Klik ja

Er is automatisch een nieuwe waardebon opgemaakt.

Kasticket staat nu op 0 Euro.

Klik op voltooien en handel ticket af op kontant.

Optie 2

We zetten restbedrag bij klantsaldo.  Zo hoef je geen nieuwe waardebon mee te geven.  Het overgebleven bedrag blijft bij de klant staan.  Wanneer de klant een volgende keer komt dan wordt dit bedrag afgetrokken.