Wens je een boek nu knop te voorzien in je facebook pagina die linkt naar jouw online reservatiemodule ?

Ter info :  Sinds Februari 2021 is het niet meer mogelijk om de knop "nu boeken" te gebruiken voor online reservatiesystemen in Benelux.

(enkel USA en UK afspraakproviders zijn momenteel mogelijk)

Voer dan volgende stappen uit :

1. Ga naar je FACEBOOK pagina waar je zaak is op vermeld.

Je kan 1knop toevoegen aan je pagina. Indien je nog geen knop hebt toegevoegd zal daar staan "+ Knop toevoegen".

Indien je reeds een knop hebt opgemaakt dan kan je deze knop wijzigen.

Nu krijg je een menu waaruit je kan kiezen.

2. Kies nu "APP GEBRUIKEN".

Kies dan link naar externe website en geef dan de link in van je online reservatiemodule vb :  https://mijnsalondemo.posworld.be