Wens je bepaalde dagen / tijden voor een langere periode te blokkeren dan kan je dit ook via een notitie in de agenda.

In onderstaand voorbeeld gaan we de agenda blokkeren voor een periode van aantal dagen.

Hoe opzetten ?

• Maak eerst een notitie op in de agenda
  • Klik dan terug op de notitie en kies "Activeer terugkerend"
  • Klik nu op de knop "Instellingen"
  • Geef het schema in (in dit voorbeeld gaan we deze terugkerend laten gebeuren voor ALLE dagen , vink dus ook ALLE dagen dan aan.)
  • Nu zie je dat de afspraak een circel icoon heeft rechstbeneden , hiermee wordt aangegeven dat het een terugkerende afspraak is.