Standaard is het mogelijk om % korting te geven op categorieën via kortingscouponnen.

Echter in sommige gevallen wens je deze korting niet op de ganse categorie maar op enkele producten toe te kennen.

Dit is via een eenvoudige "workaround"  toch mogelijk.

Onderstel we wensen op een "Gelish 10 ml" product 10% korting toe te kennen via een kortingscoupon genaamd : "DEMO155"

Hoe opzetten :

• Maak een nieuwe hoofdcategorie aan vb met naam :  "Webshop couponpromo"  (ga naar product > categorie producten)
  • Eens deze categorie is opgemaakt , klik dan terug op deze categorie zodat je het detail scherm ziet en ga dan naar het tabblad "Webshop" en vink aan "Verberg categorie in webshop
  • Ga nu naar het product "Gelish 10 ml" , klik op wijzig en ga naar tabblad "webshop" en klik op subtabblad "Locaties"
  • Voeg nu de categorie  "Webshop couponpromo" toe aan dit product via  knop "Nieuwe categorie locatie toevoegen" en klik dan op "Bewaar".

Wat doet bovenstaande ? we hebben dus een product aan meerdere categorieën gekoppeld zodat ze in de webshop ook op meerdere plaatsen zichtbaar zijn. Echter de categorie "Webshop couponpromo" hebben we ingesteld als "verborgen" waardoor deze niet zal getoond worden in de webshop.

Nu gaan we een coupon opmaken "DEMO155" en we zullen enkel de categorie "Webshop couponpromo" hieraan koppelen.

Op deze manier kan men toch een couponkorting op artikelen naar keuze opzetten.

(kwestie van deze artikelen dan ook te hangen aan de verborgen groep "webshop couponpromo")