Indien het puntenkaart systeem actief is, dan zie je in de kassa dit ook nadat je een klant hebt gekozen.

Bij de klant staat dan in het rood vermeld hoeveel punten ze hebben.

De punten worden aan de klant automatisch toegekend nadat de kassabon is opgemaakt.

Hoe kan de klant dan punten gebruiken ?

Klik op het puntensaldo (rood) bij deze klant dan krijg je een "popup" venster met de punten die zijn ingesteld voor deze kaart. Bij voldoende saldo staat een "kies" knopje.

Je zal nu zien dat het punten artikel een negatief bedrag bevat (indien een prijs is gekend, vb bij gratis artikelen kan je de prijs op 0 EUR laten staan in het puntenartikel)