In de webshop heb je de mogelijkheid om 2 betaalsystemen te gebruiken

• Bancontact / PIN  : deze betaalmethode wordt via www.mollie.nl  aangeboden. Indien deze betaalmethode wenst te gebruiken dan moet je een account opmaken bij deze partij.
  • Overschrijving : klant betaalt via overschrijving.

Indien je Bancontact / PIN  kiest  dan moet je de LIVE API key ingeven.  (niet de TEST API key !)

Waar kan je deze vinden in je mollie account ?

Klik op "Bekijk API keys". Indien je deze niet ziet staan ga in je mollie dashboard naar : Developers > API keys

Kopieer deze API key en voeg deze toe in Posworld omgeving: (klik op Aktief in Bancontact).

Klik vervolgens op "Bewaar

Indien je ook overschrijvingen wenst toe te laten vink dan Aktief aan bij overschrijving.

Wijzig dan indien nodig ook de tekst in de rubriek betaalinstructie. Deze tekst wordt getoond & gemaild naar de klant wanneer ze een bestelling hebben opgemaakt.

• Voeg je IBAN rekeningnummer toe in de tekst alsook adresgegevens shop ect..