Enkel in te stellen via de webApp versie. (https://app.posworld.be)

Indien de webshop module actief is ga je onder de producten een nieuw tabblad zien nl "Webshop".

Volgende instellingen zijn mogelijk:

• Status
    • Actief = Standaard instelling , toon product in shop
    • Inactief = verberg product in shop
    • Promo =  toon product met Promotie (geef dan ook promotieprijs in)
    • Product zonder voorraad = Indien je dit product altijd wenst te verkopen ook al is de voorraad niet ingesteld (vb: cadeaubonnen)
    • Nieuw = Deze producten worden dan op de hoofdpagina getoond + krijgt in de shop het label "NEW
  • Promo prijs : Indien je op de shop een promotieprijs wenst te gebruiken voor dit product. Vul dan deze prijs in.
  • Product omschrijving : Meer informatie die getoond wordt over dit product in de shop wanneer men op het product klikt.
  • Foto's (1 .. 3) : Tot 3 foto's kan je aan een product koppelen.   Foto 1 is de hoofdfoto (standaard foto) die getoond wordt in de shop

Op de webshop ziet het product er dan ongeveer zo uit :

Indien je een promotieprijs hebt ingesteld (promo prijs instellen + status : promotie) dan ziet het er zo uit op de webshop:

In de lijst van de producten zijn de promoties ook zichtbaar :