Enkel in te stellen via de webApp versie. (https://app.posworld.be)


Indien de webshop module actief is ga je onder de product categorieën een nieuw tabblad zien nl "Webshop".

In deze categorie ga je een aantal extra opties zien dat je kan instellen.

  • Verberg categorie in webshop: indien je deze categorie niet wenst te tonen in de shop (vb producten voor salon  / cabine producten)
  • Naam categorie in webshop : Standaard wordt de naam getoond van de categorie getoond. Soms kan het zijn dat deze omschrijving niet duidelijk is voor de klant. Hiermee kan je een betere naamgeving geven. vb : je hebt de categorie de naam gegeven PARF VK (parfum verkoop) , maar online wens je dit te zien als "Parfums".
  • Detail omschrijving categorie : Online kan je per categorie een omschrijving ingeven , deze wordt dan bovenaan getoond in de categorie.
  • Volgorde tonen categorie: Hiermee kan je zelf instellen hoe de volgorde getoond moet worden van de categorieën. Onderstel je hebt 2 categorieën nl :  Accessoires & Parfums en je wenst eerst Parfums te tonen en dan pas Accessoires.
    • Zet dan Parfums op : 1
    • Accessoires op : 2Indien gewenst kan je ook aan de categorie een foto toekennen. Deze foto kan je toevoegen in het tabblad "Algemeen" van deze categorie.


Deze categorie ziet er dan zo uit op de webshop site:In onderstaand voorbeeld hebben we Parfums volgorde nr 1 en Accesoirces volgorde nr 2 toegekend. Zo worden ze dan ook getoond.  (indien er geen volgorder wordt toegekend dan komen ze alfabetisch onder elkaar te staan)