Ga in webApp naar  Webshop > Instellingen en kies tabblad "Hoofdpagina"

• Thema kleur : kleur die gebruikt wordt voor de knoppen. Kies het kleur die past bij je salon.
  • Logo : Logo die boven & onderaan getoond wordt in de shop
  • Banner tekst : indien ingevuld dan wordt deze tekst helemaal bovenaan getoond in een rode banner in de shop en dit op alle pagina's.

• Tekst onderaan : is de tekst die onderaan links getoond wordt.

Op de hoofdpagina is het mogelijk om 3 banners te tonen. (Foto 1 .. 3)

Maak de banner op 1920 x 750 pixels. Dat is het ideaal formaat voor de banners.

Extra shop instellingen

• Kassabon en voorraad aanpassen  : In dit geval wordt er nadat een online order is besteld en deze is betaald via Mollie of overschrijving , dan wordt er automatisch een kassabon opgemaakt op de betreffende dag en wordt de voorraad ook automatisch aangepast.
  • Verkoop toelaten voor producten die uit voorraad zijn : Indien je dit aanvinkt dan zal de webshop altijd de mogelijkheid geven dat je een product kan bestellen ook al  is er geen voorraad gekend. Sommigen salons hebben geen producten op voorraad en bestellen dan direct bij de leverancier. Dan kan je deze functie activeren.