Heb je van de leverancier een bestelling ontvangen en je wenst deze aan de huidige voorraad te voorzien ?

Ga in de app naar Menu "Voorraad"

Dan krijg je volgend menu te zien :

Om de voorraad van een product aan te passen die je verbruikt zijn volgende stappen nodig :

1. Product opzoeken (via zoeken) of inscannen aan de hand van de barcode (rechts)
  2. Aantal ingeven  (via - of +) of ingave aantal door te klikken op het getal in het midden"
  3. Kies dan "Toevoegen aan voorraad"

Stap 1: Product opzoeken via naam of barcode

Je kan zoeken naar een product door :

• Op omschrijving (of deel van een omschrijving ingeven)
  • Barcode (of deel van een barcode ingeven , geef vb de laatste 4 of 5 cijfers in en dan heb je zo ook het product gevonden)

OF zoeken via barcode met iphone camera als barcode scanner.

Opmerking : als je op barcode gaat zoeken dan moet de barcode gekend zijn in het systeem. In Instellingen > Producten > kan je per product een barcode toekennen.

Stap 2: Aantal ingeven

Kies nu het aantal dat je hebt verbruikt door met - OF + .

Of klik op het getal tussen - en + zo kan je zelf het aantal ingeven vb "10".

Stap 3: Voorraad aanpassen

Klik dan op "Voorraad aanpassen" de voorraad van dit product aan te passen.

De huidige voorraad wordt dan VERMEERDERD met het aantal dat je hebt ingesteld.