Standaard online reservatie

Indien je de online reservatiemodule wenst te gebruiken met foto's in plaats van lijstvorm dan worden standaard al wat foto's getoond. De foto's worden getoond aan de hand van de categorieën.

Indien je andere foto wenst te tonen dan is dat mogelijk.

Ga hiervoor in de webApp  (https://app.posworld.be)  en het makkelijkst met een pc/laptop.

Ga naar Product > Categorie diensten

Klik dan op een categorie waarvan je de foto wenst aan te passen en klik onderaan op "Foto opladen"

Flex menu

Ga naar instellingen - online reservatie - layout - helemaal onderaan pagina

klik flex menu instellen

Per categorie kan je nu foto toevoegen

-klik wijzig

- kies bestand