Sinds 1 december is het verplicht om CASH betalingen af te ronden tot op 5 Cent.

Er zijn 2 mogelijkheden om af te ronden volgens de wetgeving :

• Enkel CASH bedrag afronden (vb: wanneer je meerdere betaalmethodes gebruikt)
  • Afronden op TOTAAL bedrag (dit mag ook maar dan moet er in de winkel een tekst voorzien zijn : "Het totaalbedrag wordt altijd afgerond"

Meer informatie over de wetgeving : klik hier

Met Posworld zijn beide functionaliteiten mogelijk. Het is de operator die verantwoordelijk is voor de keuze.

Hoe activeren ?

Ga naar instellingen > Kassa > Afronden op 5 EUROCENT