Vanaf  versie iOS 13 moet men de 1e keer dat je de EID reader gebruikt toestemming geven dat Posworld mag communiceren over Bluetooth met de kaartlezer.

Indien je per ongeluk op nee hebt geklikt en je probeert de kaartlezer te gebruiken dan krijg je deze melding:

Hoe los je dit probleem om ? Je moet de app "Posworld" toestemming geven om Bluetooth te gebruiken.

Uit te voeren acties :

1. Ga naar de instellingen van je iPad / iphone
  2. Scroll naar onder en zoek de app "Posworld"
  3. Klik op posword en rechts ga je zien dat Bluetooth is uitgeschakeld
  4. Zet de schakelaar naar rechts
  5. Ga nu terug naar Posworld en probeer opnieuw.